39€
sesión
VER PERFIL

Mark

Amsterdam

Ervaring met o.a. loop/kracht/coordinatie/conditie/herstel training van sporters icm met voedingsadvies. Meerdere jaren ervaring in de sportschool op het gebied van bovenstaande specialisme.

50€
sesión
VER PERFIL

Frans

Amsterdam

Ik ben heel erg gedreven en gemotiveerd om samen met u de vastgestelde doelen te halen. Dit kan op locaties in Den Haag of Zoetermeer. Bij u thuis, buiten, op het strand; eigenlijk overal waar u zou willen.

45€
sesión
VER PERFIL

Freddy

Amsterdam

Vetverlies en conditietraining. Geen franje. Geen gimmicks.Gewoon hard werken. Ik ben trots op mijn directe, eerlijke en gepassioneerde relatie met mijn klanten.

60€
sesión
VER PERFIL

Jacob

Utrecht

Conditie verbetering, houding regulatie, spier opbouw, afvallen. Ik ben er van overtuigd dat trainen in de natuur veel voordelen heeft om de samen opgestelde doelen te behalen.

50€
sesión
VER PERFIL

Joost

Rotterdam

Vetverlies, verbeteren kracht en conditie, blessure behandeling, cursussen en lezingen.

40€
sesión
VER PERFIL

Lara

Rotterdam

Door mijn diverse opleidingen richt ik mij zowel op mensen die kampen met een beperkte belastbaarheid als gevolg van een blessure als mensen die tot het uiterste kunnen gaan.

52€
sesión
VER PERFIL

Nathalie

Oud Beijerland

Dé oplossing voor jouw fitness doelstelling én gezonde levensstijl in Oud-Beijerland en Hoeksche Waard Ben je op zoek naar fitness in Oud-Beijerland of Hoeksche Waard?

25€
sesión
VER PERFIL

Hans

Utrecht

Vooral functionele training in de vorm van High Intensity Interval Training. Doelstellingen kunnen zijn afvallen. Ook kickboksen en weerbaarheid.

36€
sesión
VER PERFIL

Annabel

Eindhoven

Door te trainen op een opbouwende, gevarieerde en verantwoorde manier in combinatie met gezond en op de juiste manier eten, kunnen we samen uw doelen behalen.

49€
sesión
VER PERFIL

Jelle

Eindhoven

Op een leuke, motiverende manier trainen we zo optimaal mogelijk. Elk lichaam is anders en moet anders benaderd worden. Dit proberen we zo verantwoordt mogelijk te doen, zodat we efficiënt en gezonder kunnen leven.

54€
sesión
VER PERFIL

Norbert

Eindhoven

Ik help je graag om een fitter, slanker en strakker lichaam te krijgen. Dit kan bij je thuis, buiten op een sportschool of een combinatie hiervan.

55€
sesión
VER PERFIL

Funs

Eindhoven

Plezier in het sporten krijgen! Daarnaast richt ik mij op Obesitas, keepen, boksen en afwisselende, leuke, allround trainingen.

40
sesión

Kevin

Capelle Aan Den Ijssel
VER PERFIL

Onze trainingen zijn functioneel en gericht op jouw doelen!

55
sesión

Abdullah

Almere
VER PERFIL

CIOS, gespecialiseerd in vechtsporten en fitness. Afvallen / aankomen, mentale training, herstel training, loop training, conditie training, crossfitness, buitentraining, bok...

Funs
Eindhoven

Funs is top! En z'n trainingen ook. Geen gezeik, lekker beuken. Hij weet precies tot hoever ik kan gaan en dat is meestal nét iets verder dan ik zelf dacht. En daarom werkt het. Denk ik. Lekker buiten, lekker intensief en ook nog gezellig.

Friedes C., (10)

Meine
Rotterdam

Fantastische ervaring deze yogalessen!

Emmy, (9.5)

Bas
Eindhoven

Een weekendje om nooit te vergeten dat je zoveel meer kan dan je zelf denkt

Danny, (8.5)

Marjolijn
Amsterdam

Personal training,priveles kickboksen,afvallen,gezonder worden. Marjolijn helpt met de doelstelling die je hebt!

Bianca, (9.5)